wereldzandbanner
samenwerken

Als u dit project wil steunen, kan u... juist! Folders afprinten die u bij de bakker in uw dorp legt, die u uitdeelt in de klas van uw eigen kinderen, in de balletschool of in uw kennissenkring, of aan mensen van wie u weet dat ze een verre reis gaan maken. En dit alles natuurlijk best... VOOR de vakantie of aan het begin van de vakantie. Hebt u zelf de plaats om een ceremonie te laten doorgaan en wil u er één organiseren, komen wij die graag voor u begeleiden!

Maar u kunt deze ceremonie ook in uw school, jeugdbeweging, gemeente laten doorgaan, als een soort van ‘terugkomceremonie’ na de vakantie, als de kinderen of adolescenten voor de vakantie weten dat ze zand moeten meebrengen van een leuke plek. En het zand zal nog naar vakantie ruiken, en de kinderen zullen elkaar kunnen vertellen over de plek waar het zand vandaan komt, waar ze het leuk vonden tijdens de vakantie. En al deze vreugdevolle herinneringen worden vermengd bij het mengen van het zand. De vredeswens die erbij hoort is een extra dimensie. Heyokateljee komt dan naar uw locatie om de vredesceremonie te begeleiden.

Als ouder of jeugdbeweging kan u ook meewerken door met uw kinderen het woord 'Vrede' in het zand te schrijven in zijn eigen taal, daar een foto van te trekken en naar ons op te sturen. Dan publiceren wij die foto's hieronder met uw gegevens en zo maken we één grote kindervredescirkel doorheen tijd en ruimte.

Alexandr uit Rusland, strand Kreta Strand Kreta, twee mooie zusjes van 4 en 6 jaar